CIRI

MESIN

Produk

Minangka perusahaan teknologi utama, inovasi independen dadi inti.

As a premier technology company, independent innovation is our core.

SHENZHEN WELDSMT MACHINERY CO,, LTD

Budaya perusahaan

Kita yakin R&D lan aplikasi teknologi kanthi cepet minangka dhasar lan kunci kanggo terus-terusan pembangunan perusahaan.

Ringkes

Pambuka

SHENZHEN WELDSMT MACHINERY CO., LTD minangka supplier profesional saka peralatan SMT gratis lingkungan, khusus kanggo produksi lan dodolan mesin pemanasan refleksi gratis timbal, mesin pemanasan gelombang gratis, mesin pemateral gelombang gratis, mesin percetakan tempel otomatis, robot industri lan liyane peralatan otomatis.

mentas

BALITA

  • Dhuwur Debugging Ponsel Telpon SMT Paling Rampung

    Weldsmt kerja sama karo FUJI kanggo ngrampungake instalasi lan komisi telung garis produksi SMT ponsel, lan instalasi lan komisi mesin pematerahan reflektor zon 10 ndhuwur wis rampung. Pengarepan bisnis pelanggan wis gedhe banget!

  • Mitra Strategik Weldsmt

    Weldsmt wis setya menehi solusi kanthi solusi peralatan cerdas kanthi lengkap. Wis pirang-pirang taun, kita terus nindakake lan nambah macem-macem pangembangan, nggabungake sumber hilir lan hilir, nambah rantai industri teknologi elektronik, lan nglayani c ...

  • Sugeng rawuh ing Weldsmt kanggo Entuk sertifikasi ISO9001

    Bubar, perusahaan kita wis sukses sertifikat sistem manajemen sertifikasi ISO9001: 2015 Shenzhen Shenda International Certification Co, Ltd lan menang sertifikat sing diterbitake dening Shenzhen Shenda International Certification Co, Ltd, iki nuduhake manawa perusahaan kita wis mlebu sawijining. .