Pilih SMT lan Multiplayer SMT Surface Mounting Machine

Keterangan Singkat:

Minangka Mesin HT-800S SMT Pick & Place sing dilengkapi 8 kepala uga sistem visi mabur anyar, HCT-800S nyumurupi kacepetan sing nambah 20,000 CPH.


Detail Produk

Tags Product


Katrangan:

Minangka Mesin HT-800S SMT Pick & Place sing dilengkapi 8 kepala uga sistem visi mabur anyar, HCT-800S nyumurupi kacepetan sing nambah 20,000 CPH. Kajaba iku, ditrapake kanggo 0402 Kripik ing IC mm paling gedhe kanthi gawan lan nambah produktivitas nyata lan kualitas plancongan kanthi nglamar sistem mriksa lan ganti nozzle cerdas.

 

Fitur Produk:

• Visi Ing Alignment Fly.

• Sistem Alignment Visi Botol kanggo komponen / IC gedhe.

• Pangenalan Fiducial lan koordinasi koreksi.

• Sistem konveyor nganggo antarmuka SMEMA lan kontrol kanthi lebar otomatis.

• motor linear levitation magnetik ing sumbu X lan Y kanggo mbaleni lan stabilitas sing dhuwur

• Sistem Nozzle Smart nyedhiyakake mriksa lan nozzle otomatis.

• Sampurna kanggo produksi volume medium lan dhuwur.

• Desain mekanik sing kuat lan kaku.

• Desain rute pilihan / panggonan sing dioptimalake, mesthekake kacepetan akurasi tliti.

• Saben kepala dipasang kanthi motor Zo, sing dirancang kanggo gerakan vertikal.

• Bisa dianggo macem-macem jinis muncung tliti sing beda-beda.

• Kanggo macem-macem PCB, FPC, MCPCB, PSB, lsp.

• Cocog kanggo macem-macem komponen SMD: resistor, kapasitor, IC, QFP, CFP, lsp.

• Nggunakake skru bola presisi dhuwur, motor, katup solenoid, kabel, lsp, kanthi efektif nambah akurasi penempatan, stabilitas.

 

Parameter Teknis:

Model HCT-800S
Cacahe Heads Visi babagan Fly 8
Rating Penempatan Ing kahanan paling luweh 20000CPH
IPC9850 15500CPH
Kapasitas Oman Ngarep lan Mbalik 64 Feed Tape (8mm)
Kapasitas Tray IC 325 x 135mm

2.

Alarmasi Komponen

Deteksi Visi

Ukuran Komponen Ditangani dening Kepala Kamera

Paling cilik: 0201 (inci)

Paling gedhe: 10 x 8 (mm)

Ditangani dening Kamera Botol Kasedhiya

Paling cilik: 1206 (inci)

Paling gedhe: 25 x 25 (mm)

Resolusi X / Y Axis

Listrik Linear Magnetik

Z Axis

Servo Motor

Rotasi

0 kanggo 360 °

Akurasi Plasi

± 0,05mm

Repeatability XY Kothak Magnetik

± 0.002mm

Ukuran PCB Bukaan

300 x 250mm

  Paling sithik

50 x 50mm

Program

Visi Wulangan-ing

Koordinat Impor

Kontrol Utama  

PC industri

Kuwasa

AC 220V ± 10% (50 / 60Hz, 1 tahap)

Max. 3.0KW

Tekanan Udara

0.55-0.7MPa (5.6-7.1kgf / cm2)

Ukuran Eksternal (mm) L x W x H

1150 x 1370 x 1500 mm

Massa

Kira-kira 1500kg


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita