Sistem Soldering Dobel-Berkomputer Teratas Wave 350-LF-C Ndhuwur Gratis

Keterangan Singkat:

Desain streamline lan desain modular internal, cocog kanggo komponen SMT lan DIP gratis.


Detail Produk

Tags Product


♦ Rancangan streamline lan desain modular internal, cocog kanggo komponen SMT lan DIP gratis.

♦ Sistem nyemprot nggunakake penggemar centrifugal kanggo ngangkut udara kanggo nyegah fluks ing drobing menyang PCB.

♦ Sensor tank fluks buffer iku eksternal, luwih dipercaya lan awet.

♦ piso hawa kadhemen standar supaya nyegah kedhaptan fluks sing nyebar lan nyuda polusi.

♦ Kontrol gelombang dual nggunakake teknologi konversi frekuensi tanpa langkah, sing kanthi mandhiri bisa ngontrol dhuwur gelombang.

♦ 1 / 4HP motor gelombang dhuwur, gelombang gelombang maksimal bisa nganti 15mm.

² Kanthi swara suhu suhu lan weker cahya lan sistem rem darurat, kabeh motor duwe perlindungan kakehan.

♦ Sistem transportasi nganut penyesuaian elektronik tanpa langkah lan kontrol tutup tertutup, lan kecepatan stabil lan akurat.

♦ Pintu mlebu dilengkapi alat bantu tekanan kanggo ngalangi PCB ora katon nalika ngetik.

♦ Sudut trek wis diatur kanthi manual kanggo gampang operasi.

♦ Muncul bantu dibantu nganggo motor undhak-undhakan kanggo mesthekake lapisan seragam fluks sing disapu.

♦ Rancangan modhèl semprotan, sirah uyuh mesthi trek tegak, kanggo njamin flux nembus PCB kanthi apik.

♦ Zona pemanasan digawe panas kanthi telung bagean motor kanthi hawa panas, suhu sing dhuwur, perlindungan kaca, lan suhu sing stabil.

♦ Sistem pemanasan ngetrapake kontrol PID, lan kurva suhu stabil, sing gampang bisa nemokake setelan sing paling apik kanggo macem-macem proses gratis.

TAMAN TEKNIKAL :

Model No.

W-350DS-LF-C

Sistem transportasi

Jembar PCB

Max. 350mm

Dhuwur Conveyor PCB

750±20mm

Kacepetan Conveyor PCB

0-1.8m / min

Pitunjuk PCB

LRRL pilihan

Sistem Nyemprot

 Cara Nyemprot

Muncung motor Stepper & ST-6

Tangki panyimpenan fluks 

Max. 5.2L

Sistem Pemanasan

Dawane Length 

1800mm

Zona Prean

3 zona hawa panas, kendhali kendhali

Suhu Pemanasan

Max. 220

Daya Pemanasan

10KW

 Sistem Soldering

Jinis Jenis Ukuran

Gratis Mimpin

Melting Kuantitas Tin

350KG

Daya Gendheng Gembong

16KW

Parameter Umum

Daya Bekase

3 Fase 380V (pilihan 220V)

Masokan Udara

4-7kg / cm2 12.5L / min

Mulai Daya

25KW

Daya Makarya

MAX 8KW

 Kontrol suhu

Kontrol komputer

Mode Kontrol

Mitsubishi PLC

Bobot

Max 2200kg

Ukuran Awak

L3800xW1350xH1650 MM

Jumlah Ukuran

L4600xW1350xH1650 MM

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita